Kızılcahamam Belediyesi ve Keçe Ustası, Selçuk Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi H.Nurgül Begiç tarafından hazırlanan Anadolu’da Keçe konulu sergi açıldı.
19 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 10:30’da Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda açılan Sergiye Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Demirtaş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Özgören, Kamu Kurum Kuruluşları Müdürleri, Halk Eğitimi Merkezi Yöneticileri ve Öğretmenleri katıldı.
Kızılcahamam Belediyesi ve H.Nurgül Begiç tarafından organize edilen Anadolu’da Keçe konulu sergi açılışında konuşan Belediye Başkanı Coşkun Ünal; “Nurgül Hocamız Türkiye’nin İlk Bayan Keçe Ustası olması ve Hemşerimiz olması nedeniyle ilçemizde böylesine güzel bir serginin yapılmasında yardımcı olduk, şimdiye kadar dünyanın çeşitli yerlerinde sergi açan ve Keçe konusunda çeşitli ülkelerde konferens veren H.Nurgül Begiç Hocamıza yapmış olduğu bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz. Bu vesileyle tüm Kızılcahamam halkımızı ve Misafirlerimizi Anadolu’da Keçe sergimize davet ediyorum” dedi.Tüm ilçe halkı ve misafirlerin sergiyi görmesi için Serginin 3 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)