banner94

YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI YAPILDI

Kızılcahamam’ımızın eşsiz lezzetlerini yaşatmak ve geleneksel mutfak kültürümüzü geleceğe taşımak amacıyla,

YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI YAPILDI

Kızılcahamam’ımızın eşsiz lezzetlerini yaşatmak ve geleneksel mutfak kültürümüzü geleceğe taşımak amacıyla,

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Eylül 2024 Perşembe 09:03
759 Okunma
YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI YAPILDI

Kızılcahamam’ımızın eşsiz lezzetlerini yaşatmak ve geleneksel mutfak kültürümüzü geleceğe taşımak amacıyla, Belediyemiz, Kızılcahamam Yerel Eylem Grubu Derneğimiz ile Lonca Kadınlar Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimiz işbirliğiyle düzenlediğimiz yöresel höşmerim ve testi kapama yarışmamız, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleşti.

Kızılcahamam 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanından düzenlenen etkinliğe Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Protokol Üyeleri, Davetliler ve çok sayıda Kızılcahamamlı vatandaşlar katıldı.

Yarışmamızda, her iki dalda hünerlerini sergileyen yarışmacılarımızın yetenekleri adeta damaklarda iz bıraktı. Etkinliğimizin sonunda, hediye çekilişimiz ile vatandaşlarımıza çeşitli armağanlar sunduk. Dereceye giren yarışmacılarımızı ise yarım altın, çeyrek altın ve gram altın ödülleriyle onurlandırarak, bu güzel günü altın değerinde hatıralarla taçlandırdık.

Son Güncelleme: 05.09.2024 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26