banner94

YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM OFİSİNİ AÇTI

Yeniden Refah Partisi Seçim ofisini açtı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM OFİSİNİ AÇTI

Yeniden Refah Partisi Seçim ofisini açtı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Ocak 2024 Pazartesi 15:42
956 Okunma
YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM OFİSİNİ AÇTI

Yeniden Refah Partisi* Seçim ofisini açtı. 

Yeniden Refah Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı olan Seyfullah KÖKEN Seçim Koordinasyon Merkezini soğuk havaya rağmen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları , İl Başkanı , Ankara teşkilatları ve coşkulu bir kalabalık ile mehteran eşliğinde dualarla açtı. 
Seyfullah KÖKEN yaptığı açıklamada; herkesin belediye başkanı olacağını, Kızılcahamam’ın sorunları elbirliğiyle istişare ederek çözeceğini, esnafın yanında olduğunu, konut ve kira sıkıntısını gidereceğini, sahipsiz sokak hayvanları için projelerinin hazır olduğunu, Kızılcahamam’ı 12 ay turizme açıp hem istihdam yaratacağını hemde ilçemizin marka değerini yükselteceğini ifade etti.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz yaptığı açıklamada Seyfullah KÖKEN ‘i Aday değil Belediye Başkanı olarak gördüklerini ve Kızılcahamam’lılara emanet ettiklerini  ifade etti.

Son Güncelleme: 23.01.2024 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26