banner94

SGK YENİ BİNASINA TAŞINDI

Kızılcahamam SGK Merkez Müdürlüğü yeni binasında hizmetine devam ediyor.

SGK YENİ BİNASINA TAŞINDI

Kızılcahamam SGK Merkez Müdürlüğü yeni binasında hizmetine devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
04 Kasım 2016 Cuma 11:45
1574 Okunma
SGK YENİ BİNASINA TAŞINDI

Kızılcahamam SGK Merkez Müdürlüğü yeni binasında hizmetine devam ediyor.

Kızılcahamam SGK Merkez Müdürlüğü Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki hizmet binasını kapatarak, yapımı tamamlanan Ankara Caddesi  Şafak sokakta ki binasına taşındı.

4 kat olarak yapılan SGK merkez binası girişinde SGK Hizmeti, ikinci katta Müdüriyet, üçüncü katta Bağ-kur hizmeti veriliyor.

Kızılcahamam SGK binasının yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla birlikte SGK Merkez Müdürü Ali Turançiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 

Belediye Başkanı Muhittin Güney, SGK Merkez Müdürü Ali Turançiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni binalarının hayırlı olması dileklerini iletti. SGK Merkez Müdürü Ali Turançiftçi, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’in girişimleri ile yaptırılan ve Kızılcahamam’a çok katlı bir SGK binası kazandırılmasında büyük emeği olduğu için Başkanımıza bu yardımlarından dolayı ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Başkan Muhittin Güney ayrıca  SGK Merkez Müdürü Ali Turançiftçi’ye ve SGK personeline, kendi kaleme almış olduğu "Hazreti Ömer B. Hattab" isimli yeni çıkan kitabını da hediye etti.

Son Güncelleme: 04.11.2016 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26