banner94

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI

Kızılcahamam da 24 kasım öğretmenler günü kutlama programı yapıldı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI

Kızılcahamam da 24 kasım öğretmenler günü kutlama programı yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Kasım 2023 Cumartesi 10:20
729 Okunma
ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Müdürümüz Sn. Cihangir Cantürk eşliğinde Şube Müdürlerimiz, okul/kurum müdürlerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Çelenk Sunma töreni yapıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçemizde düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlama programı Saat 16:00 da Yeşilçam Düğün Salonu’nda Kızılcahamam Belediyesi tarafından verilen yemek ile devam etti.

Programa ilçe Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, eşi Gülay Mehmetbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Acar, eşi Rabia Acar, Siyasi Parti ilçe Başkanları, ilçe protokolü, Okul Müdürüleri ve öğretmenler ile aileleri katıldı.

24 Kasım öğretmenler günü programı Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmaları, video sunumu, şiirler, müzik dinletisinin ardından aday öğretmenler için yemin töreninin yapılması, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesiyle Müzik gurubu seslendirdiği sevilen türküler eşliğinde yemek ikramı yapılarak program sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26