banner94

MHP KIZILCAHAMAM'DA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam ilçe başkanlığı tarafından "Kızılcahamamlı Hemşerilerimizle buluşuyoruz." programı düzenlendi.

MHP KIZILCAHAMAM'DA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam ilçe başkanlığı tarafından "Kızılcahamamlı Hemşerilerimizle buluşuyoruz." programı düzenlendi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Şubat 2024 Perşembe 19:11
1052 Okunma
MHP KIZILCAHAMAM'DA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam ilçe başkanlığı tarafından "Kızılcahamamlı Hemşerilerimizle buluşuyoruz." programı düzenlendi.

1 Şubat 2024 Perşembe günü Saat:17:00'da Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda düzenlenen  programa Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara milletvekili Yaşar Yıldırım, Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Partililer, Mahalle Muhtarları, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam ilçe başkanlığı tarafından yapılan "Kızılcahamamlı Hemşerilerimizle buluşuyoruz." Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Nuri Odacı yaparak katılımcılara selamladı. Başkan Odacı konuşmasında Kızılcahamam’ın Cumhur İttifakı adayımızın ilçemize kazandırdığı eserleri ile övünüyoruz, bu nedenle önümüzdeki 5 yılda da yapılacak olan hizmetler için Ankara’da Turgut Altınok’u Kızılcahamam’da Süleyman Acar’ı destekliyoruz dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar yaptığı konuşmasında katılımcıları selamlayarak “2019 yılında yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesinde bir yol kazası yaşayarak Büyükşehri kaybettik ama ikili olmanın gücünü Yaşar Başkanımızın Destekleri ile Murat Kurum Bakanımızın destekleri ile verimli bir şekilde değerlendirdik şimdi bu projeleri sayamaya kalksak belki kızılcahamamımızın 50 yılına 100 yılına hepsini birlikte cumhur itifakı olarak gerçekleştirdik yine bu eserlerimizin devam etmesi içinde 2024 yerel seçimlerinde sınava tabi olacağız ve sınavından da sizlerin sayesinde inşallah başarılı bir şekilde çıkacağız” dedi.

Son olarak konuşmalarını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım katılımcıları selamlayarak önce genel siyasetten sonrada yerel siyasetten konuştu. Başkan Yıldırım; “Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında yaşanan Ermeni katliamında Türkiye’den yardım istediklerinde cevapsız kaldılar, 15 Temmuz günü kurulan Cumhur İttifakının meyveleri Azerbaycan da yine başlatılan savaşta Türkiye savaş uçaklarını kaldırdı savaşı Azerbaycan Kazandı dedi. Milliyetçi Hareket Partisinden Ayrılan bir gurup arkadaşımız Siz Milliyetçiliği yapamıyorsunuz, Ülkücülüğü de yapamıyorsunuz diyerek iyi Partiyi kurdular 2 seçime girdiler Cumhuriyet Halk Partisinin Milletvekillerini çoğalttılar, yerel secime girdiler Cumhuriyet Halk Partisinin Belediyelerini çoğalttılar şimdi son aldıkları karar ile de kendileri Cumhuriyet Halk Partisine geçti Ankara da ve ilçelerinde Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Pankartlarında Partisinin logosu yok işte genel siyaset yerel siyasete yansıyor.

Bende Kızılcahamam’da Belediye Başkanlığı yaptım metruk şekilde duran binaları ilçeme kazandırdım ve istihdamın önünü açtım metruk binalardan şimdi emekli bile olanlar var, onlar ne yaptı ilçemize metruk bina bıraktı bu yüzden biz birlikte Cumhur İttifakı olarak Ankara’da Adayımız Turgut Altınok, Kızılcahamam’da Adayımız Süleyman Acar Eserlerini saymaya gerek yok görüyorsunuz başlanmış bir Kaplıca hizmeti var bu kaplıca hizmetinin metruk kalmaması için sizler gereğini yapacaksınız” dedi.

Programın ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım beraberindeki heyet ile Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar’ı Belediye Başkanlı makamında ziyeret ederek Adaylığı hayırlı olması için temenniler de bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26