banner94

KADIN KOOPERATİFLERİ KIZILCAHAMAM’DA BİRARAYA GELDİ

KADIN KOOPERATİFLERİ KIZILCAHAMAM’DA BİRARAYA GELDİ

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Kasım 2023 Salı 18:27
1485 Okunma
KADIN KOOPERATİFLERİ KIZILCAHAMAM’DA BİRARAYA GELDİ

Ankara ilçelerinde bulunan Kadın Kooperatiflerinin  başkanları ve yöneticileri Kızılcahamam’da bir araya geldi.

Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün öncülüğünde başlatılan Karın K:ooperatifleri istişare toplantısı Kızılcahamam Belediyesinin ev sahipliğinde Kızılcahamam Millet Bahçesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, İlçe Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Acar, Aile ve Sosyal hizmetler il müdürü Cüneyt Özdemir, Ankara İlçeleri Kadın Kooperatif Başkanları, Ostim Üniversitesi öğrencileri ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını Kızılcahamam Lonca Kadın Kooperatif Başkanı Ayşe Aydoğan yaparak konuşmasında; “Öncelikle Bize Bu Organizasyonu Sağlayan Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza şükranlarımı Sunuyorum, ilçe Tarım Müdürümüz Ümit Beyin Çabası ile Belediye Başkanımızın Büyük Destekleri ile 28.02.2020 De 11 Ortaklı Lonca Kadın Kooperatifini kurarak, Yöresel Coğrafi işaretimiz Bazlama ile yola çıktık, Bazlamanın Yanında Gözleme, Çörek Çeşitleri, Erişte, Tarhana, Reçel marmelat Çeşitleri Turşu ve Sirke Çeşitleri Üretiyoruz  Ürünlerimizin En Güzel Doğal ve Kaliteli Olmasına Özen Gösteriyoruz Kooperatifi Kurma Amacımız Kadınlara Destek Vermek için olmuştur.

Biz Kadınların Güçlendirilmesinde Kooperatiflerin Önemli Bir Rolü vardır. Kadınlar Kooperatifler Aracılığı ile Ekonomik Güçlenmemize ve Yaşam Kalitemizi Öz Güvenimizi Yükseltiyoruz. Güçlü Türkiye Olmak için Güçlü Kadın, Güçlü Aile Güçlü Toplum Diyoruz Tabi ki Kooperatifçilikte Güzellikleri Olduğu Kadar Zorlukları da Vardır Mühim Olan Azim Ve Gayret ile Biz Bunu Yaparız Demek Gerekir.

Böyle Organizasyonlar Bilgi Alışverişinde Tanışmak Dayanışma işbirliği Yapmakta Önemli Yeri Vardır Biz Bu çıktığımız Yolda Başarılıysak Belediye Başkanımız Süleyman Acara Borçluyuz” dedi.

Toplantıya katılan diğer protokol üyelerinden Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, İlçe Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Acar’da birer selamlama konuşması yaparak Kadın Kooperatiflerinin önemlerinden bahsetti.

Program Kültür Bakanlığı Devlet Korosu Sanatçısı Hasan Basri Dumlupınar’ın başkanlığında Kadın Kooperatif korosunun müzik dinletisi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26