banner94

EMİN ASAN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

"Gençlik Kazanacak; Kızılcahamam Kazanacak!"

EMİN ASAN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

"Gençlik Kazanacak; Kızılcahamam Kazanacak!"

uğur demirbaş
uğur demirbaş
07 Aralık 2023 Perşembe 21:03
1787 Okunma
EMİN ASAN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

"Gençlik Kazanacak; Kızılcahamam Kazanacak!"

Adalet ve Kalkınma Partisi(Ak Parti) Kızılcahamam Belediye Başkan A. Adayı Emin ASAN "Gençlik Kazanacak; Kızılcahamam Kazanacak!" sloganıyla gencinden yaşlısına tüm Kızılcahamam'lılarla kucaklaşarak gönülleri kazanıyor.

Genç yaşına rağmen uzun yıllardır ilçemizde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında Kurucu Başkanlık ve İlçe Başkanlığı görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren ve Ak Parti Kızılcahamam Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan genç iş insanı Emin ASAN yerel yönetim konusunda tecrübelerine güveniyor. Yeni konjonktürde atılması gereken ilk adımın gençliğe yapılacak olan yatırım olduğunu vurguluyor.

İlçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi parti ilçe teşkilatları, vakıflar, dernekler, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla sık sık bir araya gelerek ziyaretlerde bulunan Emin ASAN 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında faaliyetlerini yürütüyor.

Toplumumuzun her kesimiyle bir araya gelerek, tüm iş kollarının ilçemizin geleceği için hayati önem taşıdığını vurgulayan Emin ASAN; "Öncelikle bu cennet vatan hepimizin. Azimle, şevkle ve istişare ile çıktığımız bu yolda bize doğru yolu gösterecek olan aklımız ve vicdanımız olacaktır. İlçemizin tüm sorunlarının ve ihtiyaçlarının farkındayız, Parti Genel Merkezimiz uygun görür ve Kızılcahamam'lı hemşehrilerimiz teveccüh gösterir ise Kızılcahamam'a hizmet etmekten onur duyarım. Güçlü bir hizmet anlayışıyla Kızılcahamam'lı hemşehrilerime hizmet etmeye söz veriyorum. Eğer bu görev bana verilirse birlik ve dayanışma temelli bir yönetim anlayışını benimseyerek hizmet edeceğiz. Hem yerel halkımızın, hem de ziyaretçilerimizin huzur bulacağı bir Kızılcahamam oluşturmayı hedefliyoruz. İlçemizin potansiyelinin farkındayız, özellikle sağlık ve termal turizmi açısından yılın 12 ayı tercih edilen bir şehir haline getireceğiz." ifadelerine yer verdi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında gerçekleştirmeye devam ettiği ziyaretler kapsamında kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Emin ASAN teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26