banner94

ÇOCUK DOKTORLARIMIZ HİZMETİNİZDE

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde 2 başarılı Çocuk doktoru hizmet veriyor.

ÇOCUK DOKTORLARIMIZ HİZMETİNİZDE

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde 2 başarılı Çocuk doktoru hizmet veriyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Ekim 2024 Pazar 23:24
244 Okunma
ÇOCUK DOKTORLARIMIZ HİZMETİNİZDE

Kızılcahamam Devlet Hastanesinde 2 başarılı Çocuk doktoru hizmet veriyor.

Hastane Başhekimi Dr. Kemal Akın Kızılcahamam Devlet Hastanesinin Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hekim ve ekipman alanında güçlendirme çalışmalarına devam ediyoruz dedi.

Hastanemizde 2 başarılı Çocuk doktoru hekimlerimiz ile çalışmalarımız yürütülmektedir.

Uzm. Dr. Emir Furkan Önen

2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Kısa bir süre Lüleburgaz Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptıktan sonra 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları anabilimdalında uzmanlık eğitimine başladım. Uzmanlık eğitimimi 2024 yılında tamamladım. 27 Eylül 2024 tarihinde  uzman çocuk doktoru olarak Kızılcahamam Devlet Hastanesinde çalışmaya başladım. Hastenemizde sağlıklı çocuk izlemi, çocuk gelişimi değerlendirmesi, üst ve alt solunum yolu hastalıkları, gastrointestinal sistem hastalıkları gibi birçok alanda hizmet verilmektedir. Poliklinikte her çocuk hekimi günlük 42 randevulu hasta bakmaktadır. Bunun haricinde şikayeti olan hastalarımıza mümkün olduğunca randevusuz olarak da yardımcı olunmaktadır.

Uzm. Dr. Uğur Erkin Zeytinoğlu

2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Hemen ardından Aralık 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları anabilimdalında uzmanlık eğitimine başladım. Uzmanlık eğitimimi 2023 yılında tamamladım.  Yaklaşık 1 yıldır çocuk doktoru olarak Kızılcahamam Devlet Hastanesinde çalışmaktayım. Hastenemizde sağlıklı çocuk izlemi, çocuk büyüme ve gelişimi değerlendirmesi, üst ve alt solunum yolu hastalıkları, gastrointestinal sistem hastalıkları, malnütrison gibi birçok alanda hizmet verilmekteyim. Poliklinik günlük 42 randevulu hasta bakmaktayım. Bunun haricinde şikayeti olan hastalarımıza mümkün olduğunca randevusuz olarak da yardımcı olmaktayım

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26