banner94

BİZİM SINIFIMIZ BİZİM PAKETİMİZ

BİZİM SINIFIMIZ BİZİM PAKETİMİZ

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Mart 2024 Salı 16:57
549 Okunma
BİZİM SINIFIMIZ BİZİM PAKETİMİZ

Türk Kızılay ve Genç Kızılay Kızılcahamam şubeleri tarafından yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle Kızılcahamam Kaymakamlığı, Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü ve Tüm Okulların iş birliği ile “Bizim Sınıfımız Bizim Paketimiz “ kampanyası düzenledi.

Ramazan Ayında artan birlik beraberlik ve dayanışma içinde okullarda her öğrenci gönlünden kopan bir ihriyaç maddesini sınıflara bırakılan koliye bırakarak ihtiyaç sahiplerine destek oldular.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Kızılayı Kızılcahamam temsilcisi Yaşar Yılmaz; Burası KIZILCAHAMAM herkesin KIZILAY’ı

İlçe Kaymakamlığımız / İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz , Çedes projesi ve Türk Kızılay Şubemiz tarafından başlattığımız Ramazan ayı öncesi 
“Bizim Sınıfımız Bizim Paketimiz “ kampanyamız kapsamında tüm okullarımızdan yardımları aldık .
Rabbim tüm hayırları kabul eylesin 

Kampanyaya Katılan

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26