banner94

ANKARADA BİRLİK DERNEĞİ GENEL BAŞKANI BAYRAM MUTLU GÜVEN TAZELEDİ

"Ankara'da Birlik 3 kez Bayram Mutlu dedi"

ANKARADA BİRLİK DERNEĞİ GENEL BAŞKANI BAYRAM MUTLU GÜVEN TAZELEDİ

"Ankara'da Birlik 3 kez Bayram Mutlu dedi"

uğur demirbaş
uğur demirbaş
30 Mayıs 2024 Perşembe 08:56
267 Okunma
ANKARADA BİRLİK DERNEĞİ GENEL BAŞKANI BAYRAM MUTLU GÜVEN TAZELEDİ

"Ankara'da Birlik 3 kez Bayram Mutlu dedi"

Ankara'da Birlik Derneği 3. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kızılcahamamlı Hemşerimiz Bayram Mutlu 3. Dönemde yeniden başkan seçildi. 

Ankara Altındağ ilçesi Ulucanlar Cezaevi Müzesinde bulunan toplantı salonunda yapılan genel kurul büyük bir coşku içinde geçti. 

Divan başkanılığını MHP Altındağ ve ABB meclis üyesi Oğuz Kaan Tanrıverdi'nin yaptığı genel kurulda saygı duruşu ve istiklal marşı nın ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, mali rapor ve denetleme raporları okunarak oylandı. 

Konuşmalar da ise Dernek genel başkanı Bayram Mutlu, Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Özgür Uslu, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ve Ak Parti Parti MKYK üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz birer konuşma Yaptılar. 

Genel kurula siyasiler, Stklar ve Ankaralılar büyük teveccüh gösterdi. 
Ak Parti MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz'la ve Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Özgür Uslu ile katılım sağlarken, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkan Yardımcıları Turgut Koç, Adem Kalkan, Semanur Erdem il yönetim kurulu üyeleri ve Mhp Altındağ ilçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle geniş bir katılım sağladı. Aynı saatte il divan toplantısı olması sebebiyle Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa Yanışmaz'ı temsilen İl Başkan Yardımcısı Arif Dinç Genel kurula katılım sağladı. 

Sivil toplum kurulluşlarından Kırıkkalelier Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Kamil Karakuş, Yozgatlılar vakfı başkanı Durak Turan Düz,  Mamak Çorumlular Federasyonu Başkanı ve CHP Mamak Belediye Meclis Üyesi Ercan Aksu ise Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i temsilen katıldı.

Genel Kurul da 3. Kez yeniden Genel Başkan seçilen Kızılcahamamlı Hemşerimiz Bayram Mutlu yapmış olduğu konuşmada, bu zamana kadar Ankaramız için, Ankaralılara faydalı olabilmek için elimizden geleni yaptık,  bugünde yeni seçilen kadromuzla daha iyi hizmetler yapabilmek için çok  çalışacağız. Genel kurulumuza uzaktan yakından katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim, çiçek ve telgraf gönderen işadamlarımıza vekillerimize ve belediye başkanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26