banner94

HABER TUR UMRE SEZONUNU AÇTI

Hac Ve Umre Sektöründe Türkiye'de Dini Turların Lideri, Sektörün En Köklü Şirketi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Üyesi , Ankara Ticaret Odası (Ato)

HABER TUR UMRE SEZONUNU AÇTI

Hac Ve Umre Sektöründe Türkiye'de Dini Turların Lideri, Sektörün En Köklü Şirketi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Üyesi , Ankara Ticaret Odası (Ato)

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Ekim 2016 Pazar 01:30
3033 Okunma
 HABER TUR UMRE SEZONUNU AÇTI

Hac Ve Umre Sektöründe Türkiye'de Dini Turların Lideri, Sektörün En Köklü Şirketi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Üyesi , Ankara Ticaret Odası (Ato) Turizm Komite Üyesi  Haber Tur Yönetim Kurulu Başkanı Seyfullah Köken  2016-2017 Hac Ve Umre Sezonuna Memleketi Kızılcahamam'da Merhaba Dedi.

Swiss Internatıonal Kızılcahamam Otelinde Yapılan Sezon Açılışına Şirket Yönetim Kurulu , Çalışma Ekibi, Yurt Geneli Bölge Temsilcileri, Din Görevlileri Ve Değerli Eşleri Katıldı.

Açılışta Konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ve Bölgemiz İşadamı Hemşehrimiz Seyfullah Köken, 20 Yılı Aşkın Süredir Yapılan Başarılı Hac Ve Umre Turlarının Aynı Çizgi Ve Hedeflerle 2016-2017 Hac Ve Umre Sezonunda Da İlerlemesini Temenni Etti. Haber Tur Ailesine Ve Çalışma Ekibine Yeni Hac Ve  Umre Döneminde Başarılar Dileyen Köken , Kutsal Toprakların Misafirlerine En İyi Hizmeti Sunmak İçin Tüm Güçleri İle Çalışmalarını Aralıksız Devam Ettireceklerini Sözlerine Ekledi.

Kasım Ayında Başlayacak Hac Ve Umre Dönemi İçin Yapılan Görüş Alışverişi, Plan & Projeler ,İstişareler Ve Dualarla Tüm Kadro El Ele Omuz Omuza Umre'ye Merhaba Dedi.

Teşekkür Plaketleri İle Temsilcilerinin Başarılarını Bir Bir Tebrik Eden Seyfullah Köken İki Günlük Seminerin Ardından Katılımcılara İlçemiz Kızılcahamam'ın Tanıtımı Hakkında Bilgilendirme Konuşması Yaparak Programına Son Verdi…

Son Güncelleme: 02.10.2016 01:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26